Workshop Vizualizare Arhitecturală

Salut dragi prieteni!

Workshop-ul de Vizualizare Arhitecturală a revenit! De data asta nu mai este o serie de ședințe ci una singură consistentă. Am să vă împărtășesc tot ce am învățat in cei 12 ani de studiu și proiecte în 3 ore de workshop. Informațiile sunt despre problemele concrete în vizualizare : vegetația și procedurile scatter-ului, camera și lumina, materiale, optimizarea scenei și a render-ului, plugin-uri. Am să vă spun punctual cum se fac lucrurile, unde apar problemele și cum să rezolvă. Am sa randez in Fstorm insa tot ce am sa spun va fi valabil si pentru orice alt motor de render.

Imaginile prezentate sunt ceea ce vom lucra la workshop mai puțin partea de modelare a casei. Acest subiect este disponibil gratuit pe canalul meu de Youtube.

Întâlnirea are loc online cu maxim 10 participanți. După ce se va liniști problema Covid aceste ședințe vor fi disponibile și live.

Prețul workshop-ului este 70 Euro.

Ședința are loc în fiecare joi ora 16:00-19:00.

Îți sugerez să participi dacă ai cunoștințe despre interfața 3dsMax și cum funcționează . Dacă nu ai și ești complet începător mă poți contacta pentru cursul de noțiuni fundamentale pe care îl țin 1 la 1 timp de 5 ședințe, preț 300 Euro.

Pentru înscriere trimite mail cu nume și număr de telefon la office@razvanoprea.com și vei primi răspuns cu procedurile de participare.